Castors i Llúdrigues

Els castors i les llúdrigues som els més petits de l’Agrupament. Tenim de 6 a 8 anys, la branca es correspon als cursos de primer i segon de primària.

Ens identifiquem amb el color taronja. El petit grup rep el nom d’ESCAMOT i el projecte dut a terme per aquesta branca es diu PRESA.

El nostre lema és RIU AMUNT!

Als Castors i les llúdrigues ens agrada molt jugar. Per mitjà d’aquests jocs podem desenvolupar un munt de capacitats: explorar els sentits (observar, olorar, escoltar,…); potenciar les capacitats físiques (agilitat, reflexes,…); conèixer les pròpies capacitats (enfilant-se, saltant, grimpant, corrent,…); potenciar algunes habilitats psicomotrius (coordinació, saltar a corda, orientació esquerra-dreta,…).

Ens agrada anar a la recerca de tresors, explorar els voltants dels llocs on anem, anar a la captura d’animals imaginaris, rebre missatges misteriosos, endinsar-se dins del bosc (sempre acompanyats d’un cap), explorar corrent amunt una riera…

Ens encanta fer servir la imaginació. Aprenem a estimar els animals i a no fer-los mal.

Ens agrada molt anar d’excursió, gaudim amb totes les activitats i ens agraden les històries que ens preparen els nostres caps.

TROBAREU TOTA L’ACTUALITAT DE CASTORS I LLÚDRIGUES AQUÍ