Avís legal

L’AEIG Flos i Calcat pertany a MINYONS ESCOLTES I GUIES SANT JORDI DE CATALUNYA (MEGSJC), una associació inscrita el Registre d’Associacions de la Generalitat de Catalunya amb el número 6847, secció 1a de Barcelona i censada a la Secretaria General de Joventut amb el número 00-003-00195, amb CIF G-08931974. Aquesta societat és propietària del nom de domini www.escoltesiguies.cat. CONDICIONS GENERALS D’ÚS L’usuari accedeix voluntàriament a aquesta pàgina web, la qual cosa implica que la utilitzarà d’acord amb aquest avís legal, la llei, la moral, la bona fe i/o els bons costums. La utilització d’aquesta pàgina web suposa l’acceptació d’aquest avís legal. Les pàgines web d’aquest lloc web poden ser visitades lliurement pels usuaris. 

L’AEIG Flos i Calcat es reserva el dret a modificar sense previ avís el contingut d’aquest avís legal així com el dret d’alterar la forma d’accés a la seva pàgina web sense previ avís; per tant, i per a una correcta utilització del lloc web, li recomanem que visiti periòdicament aquesta secció. L’AEIG Flos i Calcat manté aquesta pàgina web amb l’objectiu de facilitar l’accés a una informació d’interès per als usuaris i usuàries, actualitzada i exacta.

Per aquest motiu, demanem la col·laboració dels usuaris de la nostra pàgina, que poden fer-nos arribar les seves aportacions i suggeriments a través de l’adreça cauflosicalcat@gmail.com