Fotos i vídeos dels Campaments 2022!!

Hola a tothom!!!

Ja podeu veure a l‘apartat de fotos de la web les fotos dels Campaments 2022 de totes les unitats del cau. Concretament dels Castors i Llúdrigues que van anar al terreny de la Farga de l’Olivet situat al municipi de Maçanet de Cabrenys, els Llops i Daines que van marxar també fins al terreny de La Farga de l’Olivet (Maçanet de Cabrenys), els Rangers i noies Guies que van marxar a fer la Ruta de la Seu d’Urgell fins a Bellver de Cerdanya i els Pioners i Caravel·les que van fer la Ruta per Andorra. També podeu veure els nous vídeos a l’apartat de vídeo de la web. . Ho voleu veure??

Esperem que us agradi tot plegat!! 🙂

Equip de Caps

Post Author: flosicalcat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *