El Cau Flos i Calcat obre preinscripcions per al curs 2022-2023

L’Agrupament Escolta i Guia Flos i Calcat ha obert preinscripcions per al curs 2022-2023 aquest diumenge 28 d’agost. El període de preinscripcions s’allargarà fins al pròxim dilluns 5 de setembre. Aquest any només hi haurà places per a les unitats de Castors i Llúdrigues (nascuts al 2016) TANCADES i Pioners i Caravel·les (nascuts el 2006). 

Per inscriure’s cal enviar un correu electrònic a cauflosicalcat@gmail.com indicant el nom i cognoms de l’inscrit, la data de naixement, un telèfon i un correu de contacte. També es poden fer les inscripcions a través del formulari en línia que trobareu al web del cau.

Al cau coneixeràs un nou grup d’amics i amigues amb qui viuràs molts bons moments. Fareu pinya, compartireu experiències al llarg dels anys i millorareu el vostre entorn. I no només això: al llarg dels anys, sense adonar-te’n, creareu un vincle molt especial!

Tot això ho faràs en un entorn diferent de l’escola i de la família; amb l’ajuda dels caps, nois i noies que voluntàriament us acompanyaran en les activitats dels dissabtes, les sortides d’alguns caps de setmana i els campaments durant les vacances.

Us esperem!!!

Equip de Caps

Post Author: flosicalcat

2 thoughts on “El Cau Flos i Calcat obre preinscripcions per al curs 2022-2023

  Desiree Aboitiz

  (28 d'agost de 2022 - 19:23)

  Hola, queria inscrivir a mi hija pero es nacida en el 2018? Hay posibilidad ahora o mas adelante?

   flosicalcat

   (28 d'agost de 2022 - 20:03)

   Bona tarda Desirree,

   De moment no es possible però envia un mail a cauflosicalcat@gmail.com dient que hi estas interessada amb l’edat de la nena i un mail de contacte per tenir-ho en compte per més endavant.

   Salutacions!

   Equip de caps

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *