Tot a punt pels Campaments 2022!

Epa!!!

Ja ho tenim tot a punt pels Campaments 2022!!! Els Castors i Llúdrigues marxen del 1 al 5 d’agost al terreny de La Farga de l’Olivet situat al municipi de Maçanet de Cabrenys, la unitat de Llops i Daines marxarà del 1 al 7 d’agost també al terreny de La Farga de l’Olivet situat al municipi de Maçanet de Cabrenys, Rangers i noies Guies marxen de ruta del 1 al 10 d’agost de la Seu d’Urgell fina a Bellver de Cerdanya i Pioners i Caravel·les marxen de ruta del 1 al 11 d’agost a Andorra.

A la nostra web trobareu tota la informació actualitzada: www.cauflosicalcat.org.

Us esperem a tots i totes!! #sempreapunt

Equip d’Agrupament

Post Author: flosicalcat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *